Göteborg brinner.

on Tuesday, April 19, 2011
I Frölunda, på Hisingen och i Angered har det inatt brunnit i bilar och annat.
Inatt igen!
Det är ungdomar som finns på plats och tänder eld på sina medmänniskors bilar, och när räddningstjänsten dyker upp så blir dom mötta av stenkastning och laserstrålar.

Alltså...jag fattar verkligen inte.
Vad får dom ut av detta? Tänker dom inte på hur det skulle vara om deras familjers bilar blev uppeldade bara för att några har IQ noll?
Och att angripa räddningstjänsten är ju också det helt obegripligt. Om de hade kastat mot polisen är ju en sak, för det kan man ju ändå förstå att de isåfall hade gjort för att inte åka dit, men räddningstjänsten?
Tänk den dagen dom verkligen behöver räddningstjänsten själva, men att dom inte kommer fram pga. att idioter hindrar dom med stenkastning och laser.

För mig är dessa personer en skamfläck för vårt älskade Göteborg, och jag hoppas att iallafall några åker dit snart. Och då skulle det inte vara fel med en snabb rättegång med ett högt straff, bara för att statuera exempel.

Var finns mammorna och papporna? Är det verligen möjligt att inte ens ana att ens egna ungdomar är med på detta? Och du som hör dessa IQ-befriade människor skryta om sina bravader, plockar du upp mobilen och lämnar tips, till polisen, eller gömmer du huvudet i sanden för att du inte vågar?
Isåfall så ska du sträcka på dig, anmäla och vara stolt över att du inte blir skrämd till tystnad! Det tycker iallafall jag och det tycker nog dom drabbade också.

Carpe Diem!

0 comments:

Post a Comment