En härlig lördag.

on Saturday, April 16, 2011
Idag tog vi spårvagnen in till stan. Promenerade i vårvädret som var lite kyligt, men helt underbart. Stan var full av folk som flanerade eller satt på alla uteserveringar, och antingen åt eller fikade. Hade vovven med mig för att köra lite socialträning med henne. Först tyckte hon nog att det var jobbigt, men sen var det ju miljoner dofter som var nya för henne, och hon hade nog en rolig dag. Efter att ha promenerat från Vasaplatsen, nerför Avenyn, Kungsportsplatssen så kom vi till Gustav Adolfs torg. (Där ska staden ligga, ni vet) Där finns ju ochså rådhuset och just idag så fanns två lyckliga och nyvigda brudpar på plats.

Denna bruden och brudgum hade fullt upp med att skåla i champange.
Detta brudparet blev fotograferade. Gillar dessa två bilder för att det finns tre helt olika situationer i dom. Familjen som upptäcker något på fasaden, brudparet och sen brudtärnan och fotografen.

Lite nostalgisk blev jag och tänkte tillbaka 25 år i tiden, då det var jag och gubben som steg ner på trapporna på rådhuset efter att ha blivit vigda. Lyckönskar dessa brudpar och önskar att även dom kommer att vara tillsammans i alla år!


Carpe Diem!

0 comments:

Post a Comment